e-mail: hello@enno.hu

Hungary / Budapest

enno | Prana Jógaműhely
seo description
seo keyword
20180
single,single-portfolio_page,postid-20180,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Prana Jógaműhely

Prana
(प्राण, prāṇa) szanszkrit szó jelentése “életerő”, melyet egyaránt használnak a jógában, a keleti orvoslásban és harcművészetekben. A kifejezés egyúttal a kozmikus energiára utal, mely a keleti filozófiák szerint mindent áthat és összeköt a világegyetemben. 

Egy egyszerű, letisztult de karakteres logóra volt szükség, valami olyanra ami utal a pránára, áramlásra, hullámokra, spiritualitásra és persze a jógára modern, mai urbánus viszonyoknak megfelelő formában, hiszen egy Budapest belvárosi jógastúdióról van szó. A logóban 7 önmagába visszatérő vonal alkot egy háromszöget, mely a 7 csakrát szimbolizálja és a köztük történő egyenletes életerő áramlását. A háromszög a meditatív lótuszülésre utal, mely a jógában a mély meditáció ászanája.
Az arculati elemekhez vízfesték mintát használtam, hogy ezzel színesebbé tegyem az arculatot, és mozgást, dinamizmust vigyek a dizájnba. Illusztrációkként a különböző ászana pozíciók sziluettjeit használtam a logó mintázatával együtt.
Date

May 01, 2014

Category

Arculat, Logo, print