">

e-mail: hello@enno.hu

Hungary / Budapest

enno | About
ENNO.DESIGN - grafikai tervezés, arculat tervezés, nyomdai tervezés, belsőtér tervezés, lakberendezés, design, formatervezés, terméktervezés
19457
page,page-id-19457,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive


SZIA! /// ITT AZ ENNO.DSGN

“There are three responses to a piece of design – yes, no, and WOW! Wow is the one to aim for.”

 NAGY Orsi

designer

Hello, Orsi vagyok. Terméktervező, mérnök, grafikus, designer, amatőr lakberendező, hobbi barkácsoló, apartman tulajdonos, anyám lánya, barátaim barátja, párom párja és igyekszem a magam ura is lenni. 2012-ben végeztem  és szereztem diplomát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen ipari termék- és formatervező alap, majd terméktervező mérnök mester szakán. Egyetemi tanulmányokat követően naívan ugrottam a munka világába. A Béflex Zrt-nél eltöltött közel 2 év alatt hasznos tapasztalatokra tettem szert a marketing és a reklámipar működéséről, termékek tervezési és gyártási munkálatairól, grafikai munkák és nyomdai előkészítés kivitelezéséről és természetesen a magyar KKV szektor világáról. 2014 óta némi Y generációs útkeresés után saját vállalkozásomon dolgozom, mint grafikus és designer, és egy kedves kis apartmant működtetek Budapest belvárosában.

Mindig is megszállottja voltam a vizuális megjelenésnek, a tér rendezésének, a formák és motívumok szépségének…mindenkori szobám folyamatos lakberendezési kísérletek elszenvedője volt. A Műegyetemen végzett tanulmányoknak és folyamatos önképzéseknek köszönhetően átfogó ismeretekre tettem szert mind a művészetek, tárgy- forma- és grafikai tervezés valamint a marketing területeiről, így komplex rálátással bírok egy-egy projektre egészen az elejétől a végééig. Az elmúlt években főleg grafikai tervezés és a belső terek tervezésére fókuszáltam, és alkottam. Igyekszem folyamatosan fejleszteni, bővíteni és persze naprakészen tartani tudásomat, és törekedni a tökéletesre.

Egyetértek azzal, ahogy Milton Glaser is mondta “There are three responses to a piece of design – yes, no, and WOW! Wow is the one to aim for.” /// “Háromféle válasz létezik egy dizájnra- jó, nem jó, és a WOW! A wow az, amire törekedni kell.”

Szeretek komplex arculatokat létrehozni, jellemző munkáimra a letisztult, egyszerű, sallang mentes grafika és visszafogott de kifejező képi és formai megjelenés.